Try a Different Angle Podcast

Ontdek de Try a different Angle podcast

July 07, 2022 Tryangle Season 1 Episode 0
Try a Different Angle Podcast
Ontdek de Try a different Angle podcast
Show Notes

Happy@work?

TRY A DIFFERENT ANGLE!

Tryangle werkt samen met bedrijven en organisaties aan het welzijn en werkgeluk van hun werknemers. Dit doen we op het niveau van de organisatie, het team en/of het individu.

We helpen werkgeluk integreren in de algemene bedrijfsstrategie voor meer engagement, hogere productiviteit en minder absenteïsme. We ondersteunen en begeleiden de uitvoering van welzijnsinterventies en werkgelukactiviteiten met oplossingen op maat in de vorm van workshops, trainingen, coaching, teambuilding, consulting, webinars, keynotes,…

In deze podcast nodigen we inspirerende professionals uit die heel open praten over welzijn en werkgeluk in hun bedrijf. De basis voor elk gesprek in deze podcast reeks is een lijst met 7 stellingen, waaruit we onze gesprekspartners telkens één stelling laten kiezen.

Vind je deze podcast inspirerend en boeiend? Je kan ons werkgeluk boosten door deze aflevering te delen in jouw netwerk en te abonneren op deze podcast. 

Heb je vragen, bedenkingen of feedback, laat het ons zeker weten. Je kan ons mailen op info@tryangle.be

Meer info vind je op de website van Tryangle of op de website van de Week van het Werkgeluk.


Zin in meer bitesize tips & tricks rond werkgeluk?
Luister ook naar onze shorties reeks SOS Werkgeluk.

In korte informatieve episodes, die slechts ongeveer 5 minuten duren, richten we ons op een specifiek probleem of uitdaging op de werkvloer.

De co-founders van Tryangle, Kim Hilgert en Griet Deca, onderzoeken samen best practices en concrete oplossingen en geven praktische tips om de uitdaging aan te pakken.